28 iulie 2010

Liberty Parade 24 iulie 2010

    Peste 75.000 de persoane au luat parte la cel mai mare eveniment dance din Romania. Cele trei camioane, Liberty parade, Vibe fm si Pepsi in care au mixat DJ-ii Vibe fm, au pornit din Olimp la ora 16:00 alaturi de 4.000 de persoane spre plaja dintre Venus si Saturn unde ii asteptau o arena inalta de 17m, 250.000 de wati de sunet, 300.000 de wati de lumina si 165 mp de ecrane luminoase.
    Invitatii speciali din acest an au fost britanici de la ABOVE & BEYOND  ei fiind numărul 4 mondial in Top100 DJ conform clasamentului realizat www.djmag.com .
Mai jos sunt cateva imagini, restul pozelor sunt aici (slide) / aici 
Video caravana si arena aici

10 Comentarii:

Doina Russu spunea...

...fusesi la "dezmatul anului",bravo!!:)))
excelente imagini,mai fa o serie ca stiu ca mai ai!

Anonim spunea...

o idee ? baiatu ala cu apa ? care cerea apa la above and beyond ? o poza cu el ? ala cu peruca .. cu fluieru .. cu reflectoarele cand a plecat .. sti despre cine vb ? .. pls add la push_tu

navomodele spunea...

bravo ma...ai fost acolo si nu ai zis nimic...nu te-am vazut..))

Anonim spunea...

Bv man ;)

Pozele sunt super

Tineo tot asa

Anonim spunea...

sooper pozele keep it up !

Anonim spunea...

tipu asta a venit la liberty sa se distreze , o peruca ochelari imbracat modest si-atata tot , a fost intr-un colt la indepartare de scena a fluierat pana a intrat in ochii celor de la above and beyond , s-a dus mai pe centru si de-acolo a inceput sa comunice prin dans cu cei de la above and beyond , unele faze din mix , tonurile au fost date dupa fluieru lui , gesticula ca nu mai poate sa fluiere ca i-sa uscat gura , cei de la above i-au facut semn sa vina sa ii dea apa , in timp ce se ducea spre scena sa isi ia apa a primit un telefon si aproape cu lacrimi in ochii cu multe opriri pana sa iasa , cu luminile de la scena spre el tot ce tinea de lumina spre iesire , spre el ereau din 75 000 oameni 1 singur a putut sa faca atmosfera , AR TREBUI DUS LA VIBE SA NE SPUNA SI NOUA CE S-A INTAMPLAT ACOLO !! DE UNDE E ! CINE E ! CINE L-A PUS ! DE UNDE A INVATAT SA FACA TOATE ASTEA ?? V-A RAMANE MISTER ? A PLECAT SI ATATA TOT ? TE ASTEPTAM LA ANU ACTORULE !!!

Anonim spunea...

am fost si eu...super tare..frumoase poze//

Anonim spunea...

E frumos dar nu prea :)) !

Parfumuri Originale spunea...

sUPER TARE

efemer spunea...

Frumos reportaj !

Trimiteți un comentariu